Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Ladies Night - Ta med gentlemennene // Olavshallen

Mer info
Etter stor suksess rundt i landet kommer endelig humorgallaen Ladies Night til Trondheim med en knallsterk lineup. På scenen står noen av Norges mest talentfulle og morsomme komikere, klare for å gi deg en helaften du sent vil glemme:

Anne-Kat Hærland, Lisa Tønne, Rigmor Galtung, Henrik Thodesen og Ole Henry Snildalsli.

Anne Kat Hærland: en av landets mest erfarne og kjente komikere, en standuplegende som fremdeles er mer aktuell og drøyere enn de fleste, vel vitende om at dersom hun gjør like mye narr av seg selv som alle andre, kan ingen gjøre noe annet enn å le. Hun engasjerer publikum fra start til slutt, er en mester i å balansere seriøsitet og underholdning

Lisa Tønne: et humorfenomen som trollbinder publikum hver gang hun åpner kjeften. Lisa er uredd, spontan, kjapp i replikken og innehar en gudbenådet evne til å harselere med det meste. I løpet av sin innholdsrike karriere har hun oppnådd tilnærmet alt en komiker kan drømme om. Gled dere!

Rigmor Galtung: en av Norges første kvinnelige stand-up komikere. Senere kjent for sine imitasjoner som Gro H. Brundtland, Herborg Kråkevik, Siv Jensen, Erna Solberg og nå Sophie Elise. Gled dere til å oppleve en av Norges beste innenfor imitasjoner. Lattergaranti!

Henrik Thodesen: for mange kjent fra seersuksessen Torsdag kveld fra Nydalen og Kompani Lauritzen på TV2. Henrik spiller Bettina i humoruniverset Tina & Bettina og har vært sentral på stand-up scenen siden 2001. Hans særegne blikk på verden og evne til å få folk til å le gjør ham til et naturlig høydepunkt.

Ole Henry Snildalsli: på hjemmebane i Trondheim denne kvelden. Vant "Folkets deltaker" for Ikke lov å le på hytta, VGTV. Et komitalent av de sjeldne: vi gleder oss til å oppleve ham live på scenen.

Ladies Night blir en kjempefest og et show du absolutt bør få med deg i Trondheim høsten 2024!

Sist oppdatert: 02/24/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt