Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Randaberg

Landsbyfesten 2018

Overview

Landsbyfesten i Randaberg.

Landsbyfesten er tilbake!
Med noen av de aller største artistene fra Rogaland.
Dette er artister som garantert de aller fleste har et forhold til. Det vil bli allsang fra første til siste sang er spilt.
GLED DERE!!!!

Ingenting:
Ingenting er bandet som takket nei til MGP Eurovision song contest og Allsang på grensen, men takket ja til å komme til Landsbyfesten. Ingenting er fra Sandnes og albumdebuterte for 25 år siden og er nå en ekte rockinstitusjon. Ingenting er et fengende og velspillende liveband med slagere som garantert gir allsang og hæla i taket.

Morten Abel:
stiller på Landsbyfesten med splitter nye låter og en rekke kjente hits. Som alltid kan man vente fest når Abel tar med seg bandet og sitt fantastiske låtunivers. Morten Abel er en levende legende i musikkbransjen.

Vestlandsfanden:

Vestlandsfanden og Reidar Brendeland er en av Norges beste låtskrivere. «Plukka plommer i Hardanger» og «For livets glade gutter går solen aldri ned», er bare to av en rekke låter som er blitt folkeeie. Vestlandsfanden har vært sammenhengende på landeveien siden 1979 og med sitt ekstremt smittende humør og svingende folke rock så risikerer du å havne ut på dansegulvet og opp på bordene før du har fått sukk for deg.

  • Last Updated: 22.03.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lør 5. mai 2018 19:00

See All
Landsbyfesten 2018
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad