Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
Ullensaker Kulturhus, Kong Rakne

Landstrykere

  • Furusethgt. 12, Jessheim
  • 9. november 2016 - 9. november 2016
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

En Hamsun-klassiker for vår tid! Trilogien om August står som en bauta i Knut Hamsuns forfatterskap og i nordisk litteratur. Nå gjenoppstår fortellingen i et storslått samarbeid mellom Riksteatret og Hålogaland Teater.

August har seilt på de sju hav og har ideer det vesle samfunnet Polden i Nordland knapt har hørt om. Fra å vært en liten jordbruksbygd med fisk som primærnæring, bygger August Polden opp til et lite bysamfunn, med villastrøk, post, bank og fabrikk. August er entreprenør og redningsmann, men også storskrøner som er mer opptatt av spillet enn resultatene. I kjølvannet av prosjektene han setter i gang følger det store problemer for dem som lot seg rive med.

Hamsuns klassiker handler om å bygge en framtid, et liv. På Riksteatret presenteres historien med mye humor og varme av et ensemble bestående av ni skuespillere. Som alle de store klassikerne har også denne historien noe å fortelle oss i dag, og føles stadig like aktuell.

Regissør Ynge Sundvor og scenograf Arne Nøst gjorde stor suksess med Pan i 2009. Nå er teamet samlet igjen, og tar oss denne gangen med til Polden hvor August forfører oss med sin entusiasme, sjarm og fantasi.

Forestillingslengde: 2 timer og 20 min (inkludert pause)

  • Last Updated: 06.10.2016
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates
onsdag 9. november 2016

See All
Click to activate
Jessheim, Norway
The latitude and longitude
60° 8' 35" N / 11° 10' 29" E
Landstrykere
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad