Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Lang Desember Natt

Velkommen til en lun og stemningsfull førjulskveld fylt med vakker musikk, høytid, glimt i øyet og god julestemning. Her er det bare å senke skuldrene og la seg fylle av den gode julestemningen!

I desember er Frode Alnæs tilbake med sin populære juleturné «Lang desember natt», og han har invitert med seg visesanger Aasmund Nordstoga som musikalsk gjest og makker.

Når gitaristen og artisten fra Nordmørskysten møter folkemusikeren og gårdbrukeren fra Vinje i Telemark skapes musikalsk julemagi. Det er to sjarmerende og folkekjære artister med god kjemi og stor respekt for hverandre som nå legger ut på turné sammen. Frode Alnæs og Aasmund Nordstoga er begge kjent for sin unike formidlingsevne, både musikalsk og verbalt. Og selvfølgelig vil de også by på både muntre og gode historier, der gamle juletradisjoner møter vår tid.

Konsertene byr på mange musikalske høydepunkter både fra Frode og Aasmunds egne juleplater, i tillegg til gamle og nye sangskatter som hører julen til.

Et kremlag av musikere følger med på ferden: Jørun Bøgeberg (bass), Eivind Kløverød (trommer/perkusjon) og Freddy Holm (multiinstrumentalist)

Konserten er dessverre utsolgt men det er satt opp ekstrakonsert samme kveld kl. 20.30!

Sist oppdatert: 11/20/2023

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt