Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Follo Oppegård

Lars Bremnes og Maria Haukaas Mittet: Viser på veien

Overview

Maria Haukaas Mittet og Lars Bremnes fant hverandre musikalsk i det populære TV programmet «Hver gang vi møtes» våren 2019. En gjensidig beundring for hverandre som artister sådde tanker om et felles samarbeid, og nå er de ute med «Viser på veien». Her får vi høre artistenes egne viser og sanger som har betydd mye for dem begge i deres karrierer.

 

Maria Haukaas Mittet
Maria Haukaas Mittet er fra Senja og har en lang bakgrunn som artist. I 2004 debuterte hun som plateartist og hennes første album «Breathing» solgte til gull. Oppfølgerplaten «Hold On Be Strong» kom i 2008 og tittellåten ble en internasjonal hit etter femteplassen i den internasjonale Eurovisjonfinalen. Hun har også spilt inn juleplate med Oslo Gospel Choir, og i 2014 ga hun ut det norskspråklige albumet «HEIM» basert på nordnorsk visetradisjonen. I 2015 stakk hun likså godt av med seieren i TV-programmet «Stjernekamp». Og i 2017 og 2018 turnerte hun med sin egen konsertforestiling «Jåla fra Lakselvnes», der 12 nordnorske viser flettes sammen rundt egne historier om oppvekst, ensomhet og kjærlighet.

 

Om Lars Bremnes
Lars er født i Svolvær og har vært bosatt i Harstad siden 1997. Han debuterte med platen «Stjernesukkertøy» i 1994, og har siden gitt ut syv album under eget navn. I tillegg har han også gitt ut to album med søsknene Kari og Ola Bremnes. I 2000 og 2006 vant Lars Spellemannprisen, og i 2009 ble han tildelt Prøysenprisen. I 2015 slapp han albumet «Himmel nok tel alle», hans syvende i rekken. Tittellåten lå nesten tre måneder på NRK P1s A- liste. Lars Bremnes jobber nå med ny plate og kommer i løpet av høsten ut med singelen «Elias».

 

  • Last Updated: 30.07.2019
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

fr. 13. september 2019 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Lars Bremnes og Maria Haukaas Mittet: Viser på veien
Your Recently Viewed Pages