VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Lars Jakob Rudjord og Johanne Flottorp: Kjempe-Jo

Overview

På 1800-tallet levde en mytisk skikkelse i Tovdal i Agder: En sagnomsust mann, kjent blant folk som Kjempe-Jo. Det sies at han var en slåsskjempe det var umulig å beseire, men også en ypperlig danser. Han var svær, gikk stadig på hendene, og en gang tok han livet av en bjørn med øks. Mannen het Jon Olsen (1816-1883), og var Lars Jakob Rudjords tippoldefar.

Nå har han latt seg inspirere av denne historien, og skrevet ny musikk hvor hardingfele møter piano. Resultatet er en spennende konsert hvor historien om Kjempe-Jo og hverdagslivet i Agder på 1800-tallet skildres gjennom instrumentalmusikk og historiefortelling. Gjennom vakre melodier og drivende rytmer, kan publikum vente seg en engasjerende konsert.
 
Med Kjempe-Jo byr Lars Jakob Rudjord og Johanne Flottorp på en intim og spennende konsertopplevelse, hvor gammelt møter nytt, og tradisjonslåter fra Tovdal ?ettes sammen med Rudjords musikk. I konserten forteller utøverne også om tradisjonen, om instrumentene som brukes, og kanskje en og annen skrøne fra 1800-tallet.

Billettpris:
Ordinær: 250

  • Last Updated: 10.06.2021
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

sø. 31. oktober 2021 18:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Lars Jakob Rudjord og Johanne Flottorp: Kjempe-Jo
Your Recently Viewed Pages