Dynamic Variation:
Book
Norway Now
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Trøndelag Trondheim

Lars Martin Myhre og Perry Stenbäck

  • Brattørkaia 14, Trondheim
  • 73605070
  • 10. september 2017
  •  /  19:30
  •  /  Price NO
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

I anledning utstillingen Ei vise er så mangt inviterer Rockheim til konsert med Lars Martin Myhre og Perry Stenbäck 10.september på Rockheim Scene!

Du har helt sikkert hørt sanger av Lars Martin Myhre, enten de har vært fra hans 31 år lange samarbeide med Odd Børretzen eller fra noen av hans soloplater. Sanger som ”Deja vu”, Trøstesang”, ”Hun lignet på en som var pen”, ”Oppbrudd igjen” og ”Skip som møtes i natten” ha vært hyppig spilt på NRK P1. Han har komponert film- og teatermusikk, han har deltatt på nærmere 70 plater, han har samarbeidet med utallige andre artister og mottatt fire spellemannspriser. Lars Martin omtales ofte som en ”melodiens mester”.

Denne gangen har Lars Martin valgt å ta med seg sin svensk/danske kollega Perry Stenbäck på tur. Perry Stenbäck er gitarist, sanger, multi-instrumentalist og komponist, født i 1970 i Stockholm, men bosatt i Danmark siden 1994. Har medvirket på utallige plater som studiomusiker, turnert med en rekke artister, bl.a Sebastian. Har vært nominert til, og fått flere danske ”Grammy'er”, bl.a.for "Årets instrumentalist 2009" og han kom på 2.plass i Ekstrabladets leseravstemning "Danmarks beste gitarist 2010".

Ved hjelp av fantastiske låter, strøkent gitarspill og en fabelaktig fortellerevne vil publikum få en minneverdig og morsom kveld hvor verken smil eller tårer er langt unna.

Billetter 190,- (+ gebyr ved kjøp på Hoopla.no) kan kjøpes på Hoopla.no eller i billettluken på Rockheim.

Konsertstart kl.19.30

  • Source: Trondheim Events
Dates

søn 10. september 2017 19:30

See All
Lars Martin Myhre og Perry Stenbäck
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad