Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik GJØVIK

Lars Vaular

Overview

LARS VAULAR har vært en publikumsfavoritt siden han regjerte hitlistene i 2010 med Rett opp og ned, og satte en helt ny standard for norsk hiphop med albumutgivelsen Helt om natten, helt om dagen samme år.

Siden har han markert seg som en av Norges største artister, og har gjennom samarbeid med artister som Kamelen, Astrid S, Bjørn Eidsvåg, Unge Ferrari og Myra befestet sin posisjon som en artist som både transenderer sjangre og generasjoner - hvilket har gitt han fem Spellemannspriser og hedersprisen på P3 Gull. Etter et avbrekk på nesten to år er bergenseren tilbake med ny energi på sin nye singel Kroppsspråk. En personlig danselåt, produsert med Frode Kvinge Flatland.

«Den nye musikken jeg jobber med blir veldig spennende å spille live. Sangene er nære og personlige, men har også et godt dansetempo som sammen med det visuelle kommer til gjøre konsertene til noe helt spesielt!»

LARS VAULAR har, igjen og igjen, blitt priset for sine liveshows og har over 500 konserter på CV-en. I 2017 avsluttet han Øyafestivalen på bombastisk vis med et gedigent show der ti år med hits og stor kunst ble oppsummert. Vi ser frem til en enorm konsert, hvor LARS VAULAR nok en gang skal befeste seg som en av Norges største og mest spennende artister.

Lars Vaular spotify

Arrangementstidspunkt/konsertstart : 20:00
Dørene åpner : 19:00
Ledsager: gratis, betaler kun billettavgift.
Ståkonsert
Aldersgrense: 18 år


Arrangørens nettside

  • Last Updated: 03.01.2020
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

lø. 15. februar 2020 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Lars Vaular
Your Recently Viewed Pages