Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Lars Winnerbäck // CC Cowboys // Hellbillies

Mer info

Onsdag 7.august inviterer vi til litt av en drømmekveld når Lars Winnerbäck, CC Cowboys og Hellbillies inntar byens vakre utendørsarena på Sverresborg Trøndelag folkemuseum på en og samme kveld! 
 
Lars Winnerbäck  
Lars Winnerbäck har spilt seg gjennom Sverige og Norge flere ganger på utsolgte arenaer, og i hans stadig voksende fanskare snakker man om hvorvidt dette året er en «Winnerbäck-sommer» eller ikke.  
 
2024 blir en «Winnerbäck-sommer» når Lasse legger ut på en stor turné til vakre slott, store arenaer og flotte festivaler i Sverige og Norge.  
 
«Neutronstjärnan» er navnet på Lars Winnerbäcks nye album som ble gitt ut sensommeren 2023 som allerede har solgt til gull og blitt omfavnet både av publikum og kritikere.  
 

CC Cowboys  
Et av Norges største rockeband gjennom tidene er i storform om dagen, og solgte ut Tapperiet på rekordtid tidligere i høst.  
 
CC Cowboys har siden starten vært en oppvisning i utholdenhet, kontinuitet, arbeidsvilje og spilleglede. Mottoet til bandet har vært: Bli ved din lest, enten du er skomaker eller spiller i band. Vær tålmodig, vær arbeidsom. Vær trofast mot deg selv og ditt publikum.  

 
Hellbillies 
Etter over 30 år på veien har Hellbillies en urokkelig status som et av landets aller beste liveband! 
 
Etter flere utsolgte konserter i Trondheim det siste året, er det en sann glede å annonsere at de kommer tilbake i sommer og flere får muligheten til å oppleve den magiske stemningen som oppstår når Hellbillies og publikum møtes. 
 

Les mer om hver artist HER! 
 

Konsert-info:
Ingen aldersgrense 
Dørene åpner kl 17:00 
Konsertstart kl 18:30 
 
Servering:
Det er servering av mat & drikke inne på konsertområdet 
 
HC/Rullestol & ledsager:
HC tilgang til rampe / eget område (begrenset antall plasser) med god utsikt til scene. Ledsager går inn gratis med gyldig ledsagerbevis, én ledsager pr HC. 
Et begrenset antall plasser HC parkering ved arena. 
 
Parkering:
Ingen parkering på arena, benytt shuttlebuss fra Trondheim Sentrum (Munkegata) direkte til Sverresborg Museum. Billetter til shuttlebuss i salg via Ticketmaster 
 
Endringer i programmet:
Kan forekomme. Billetter refunderes kun ved en eventuell totalavlysning, ikke ved endring av artister. 

Sist oppdatert: 07/08/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt