Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Kristiansand

Lassen til Kilden Konserthus

  • Sjølystveien 2, Kristiansand S
  • +47 90 58 11 11
  • 1. november 2017
  •  /  20:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

LASSEN – det nærmeste man kommer en supergruppe i den unge europeiske jazzens verden?

Saxofonist, vokalist, låtskriver og ikke minst sørlending, Harald Lassen, er en fargerik og sentral skikkelse i det unge og nyskapende musikkmiljøet i Oslo. Han spiller med alt fra popyndlingene No. 4 til de intergalaktiske syrejazzerne i Dr. Kay And His Interstellar Tone Scientists, og har hatt internasjonal suksess med indiejazz Pixel de siste årene. Likevel søkte han til sine jazzrøtter da han slapp sitt debutalbum "Rainbow Session" ifjor, som av Dagens Næringsliv ble utropt til "et av årets viktigste jazzalbum", og fikk toppscore i amerikanske DownBeat Magazine. Han har også i løpet av den siste tiden samarbeidet med Bugge Wesseltoft, Arild Andersen og Tord Gustavsen for å nevne noe.

I bandet LASSEN har han med seg den belgiske stjernepianisten Bram De Looze, som vinner priser i Europa for sitt «overveldende instrumentale talent og musikalske integritet», og sine landsmenn Tore Flatjord på trommer og Stian Andersen på bass. 

Etter en vellykket debutturné i Norge og et fullstappet Ronnie Scott´s i London er LASSEN i år klare for Kilden og blant annet Moldejazz og Oslo Jazzfestival. Selv sier Lassen han er inspirert av 70-tallet, sine lengre opphold i Øst-Afrika og livet sitt så langt. Det er like kokende som det er vakkert. Like lekent som det er stramt.

  • Last Updated: 22.09.2017
  • Source: Visit Kristiansand
Dates

ons 1. november 2017 20:00

See All
Lassen til Kilden Konserthus
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad