VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken RINGERIKE

Late night standup

Overview

Endelig en standup-kveld på Gledeshuset igjen!
Kveldens komikere er Jonna Støme, Morten Grøtnes, Marlene Stavrum, Jonas Rønning og to stk. fra humorlinja på folkehøyskolen.

Hønefoss' egen Morten Grøtnes er jo mest kjent for sine parodier og karakterer fra revy og show, men han driver også med standup.

Jonna Støme har elsket å stå på scenen siden han debuterte for 20år siden og publikum har elsket ham fra første stund. Han har en uimotståelig sjarm, et smittende smil og en unik evne til å finne stor humor i bittesmå hverdagslige ting. I 2010 ble Jonna nominert til Komiprisen og året etter var han en del av publikumssuksessen «HumorGalla», med blant annet Thomas Giertsen og Espen Eckbo.

Han er en av de som står mest på Latter og har vært med på flere versjoner av både Julelatter og Sommerlatter og underholdt på små og store scener og arrangementer over hele Norge. Han har også bred erfaring som TV-fjes og programleder, blant som en del av gullrekka på NRK i underholdningsprogrammet «Showbiz». Jonna hadde også flere strålende bidrag i begge sesongene av "Latter Live".

Marlene Stavrum har gjort standup i 4 år, og har i løpet av den tiden rukket å både vinne Humorprisen for årets humorspire, og også bli nominert til stå opp-prisen i 2019. Marlene er også skuespiller, og har spilt i folkekjære TV-serier som "Førstegangstjenesten" og "Kongen av Gulset" på NRK. Marlene har vært med på flere roaster, der komikere roaster hverandre og en hedersgjest. Før jul var hun på turné med Steinar Sagen, Markus Nerby og Terje Sporsem.

Og noe som er ekstra kjempegøy, er at et par av studentene til Marie Risan på «humor & scene» på Folkehøyskolen skal få stå.
Jonas Rønning er kveldens vert, og det er jo også alltids vert å få med seg.

  • Last Updated: 18.12.2020
  • Source: Visit Innlandet
Dates

fr. 29. januar 2021 21:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Late night standup
Your Recently Viewed Pages