VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Latter Live - Ekstra!

Overview

EKSTRAFORESTILLING!

KOMIKERNE VENDER TILBAKE TIL SCENEN! 

De siste årene og gjennom tre sesonger har mange fått med seg «Latter Live» på NRK.
I denne programserien får landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge.
Se mer her: https://tv.nrk.no/serie/latter-live 

Disse sesongene hadde i gjennomsnitt 6-800.000 seere hver uke og har gitt standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet.
Nå får man altså muligheten til å få med seg denne suksessen i levende live, når de mest populære komikerne fra TV-serien legger ut på turné med sceneproduksjonen kjent fra TV.
Dette blir show!

Det er som kjent krevende tider for alle som lever av å samle mennesker, så det er derfor med stor glede at vi nå kan informere om at komikerne returnerer til scenen igjen.
Med dagens smittevernregler selges det derfor kun et begrenset antall billetter pr. forestilling og med tanke på at kulturhuset vanligvis kan huse show for veldig mange flere publikummere, så skal det igjen være trygt og gøy å le i salen.
Store deler av kulturhuset gjøres tilgjengelig for publikum som har kjøpt billett, for å sikre at alle smitteverntiltak blir grundig ivaretatt.

Øyvind Loven
Loven er en av landets mest rutinerte standupkomikere og konferansierer. Han er kjent for sin småsnobbete fremtoning og sin misunnelsesverdige timing og fortellerteknikk.
Gir du Loven en scene, en mikrofon og et publikum er resultatet garantert god stemning.

Christer Torjussen
Christer Torjussen har underholdt landets befolkning i en årrekke, noe som har skaffet ham materiale nok til å holde det gående hvor lenge som helst for hvem som helst.
Torjussen er den rene mitraljøsen og poengene renner ut i raskt tempo. Serien «Tid for Bok» gikk viralt på sosiale medier i sommer – kanskje drar han frem sceneversjonen til forestillingen!?

Maria Stavang
En kommende standupstjerne som allerede er en av Norges morsomste og mest populære komikere på sosiale medier.
På scenen forteller hun ufiltrert fra livet sitt til latterbrøl og stormende jubel fra salen.

Så kjære publikum – ta godt imot: LATTER LIVE – direkte fra PARKEN KULTURHUS – vi gleder oss til å le sammen med deg igjen!

  • Last Updated: 16.09.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

fr. 9. oktober 2020 21:30 22:45

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Latter Live - Ekstra!
Your Recently Viewed Pages