VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken ULLENSAKER

Latter live - på turnè

Overview

Stand Up Norge presenterer: «LATTER LIVE – på turné!» Landets fremste standup-komikere, som kjent fra NRK.

KOMIKERNE VENDER TILBAKE TIL SCENEN!

De siste årene og gjennom tre sesonger har mange fått med seg «Latter Live» på NRK.
I denne programserien får landets ledende standup-komikere lov til å boltre seg i beste sendetid fra Latter på Aker Brygge.
Se mer her: https://url12.mailanyone.net/v1/?m=1l4if0-00058M-4C&i=57e1b682&c=aS01AvxtyaZvTeBiNjhJJ2lYRdU-QgQn24WruP4Sw6Kr04opAXCbVFQcgIfbMc_eLjfaGdSftNKcs2UFYPQOyna0NqVFdl6tlWpEV3tUKR8XnXGYXe3daYNyge9epAv9d_C6W6F8m-39VJSKs0TtfdFrkyCJmVTjUohGi35mVI5GWD89MTDemp6BmXIfO2linusu6Z9ydLOXy54DAw1pxvMhwQMCNMILewsF58Br_vw

Disse sesongene hadde i gjennomsnitt 6-800.000 seere hver uke og har gitt standup-sjangeren et oppsving på live-scener over hele landet.
Nå får man altså muligheten til å få med seg denne suksessen i levende live, når de mest populære komikerne fra TV-serien legger ut på turné med sceneproduksjonen kjent fra TV.
Dette blir show!

Det er som kjent krevende tider for alle som lever av å samle mennesker, så det er derfor med stor glede at vi nå kan informere om at komikerne returnerer til scenen igjen.
Med dagens smittevernregler selges det derfor kun et begrenset antall billetter pr. forestilling og med tanke på at kulturhuset vanligvis kan huse show for veldig mange flere publikummere, så skal det igjen være trygt og gøy å le i salen.
Store deler av kulturhuset gjøres tilgjengelig for publikum som har kjøpt billett, for å sikre at alle smitteverntiltak blir grundig ivaretatt.

Hvilke komikere som står på scenen denne kvelden blir straks kjent!

Så kjære publikum – ta godt imot: LATTER LIVE – direkte fra ULLENSAKER KULTURHUS – vi gleder oss til å le sammen med deg igjen!

For rullestol og ledsagerbilletter, kontakt Ullensaker Kulturhus. Ledsager har rett til fribillett som må hentes ut i kulturhusets billettutsalg mot fremvisning av gyldig ledsagerbevis.

Parkering mot avgift (3 timer gratis) i tilknytning til Ullensaker Kulturhus. Tog og busstasjon ligger vis a vis.

For mer informasjon se www.ullensakerkulturhus.no 

  • Last Updated: 28.01.2021
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

lø. 27. februar 2021 19:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Latter live - på turnè
Your Recently Viewed Pages