Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Southern Norway Grimstad

Latter på Bluebox

  • Bluebox, Jon Lilletunsvei 9, Grimstad
  • +47 37 23 34 50
  • 20. januar 2018
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Bluebox inviterer til standup-kveld med landets morsomste komikere direkte fra Latter.
Lørdag 20. januar entrer Maria "Piateed" Stavang, Vidar Hodnekvam og Ole Soo scenen i storsalen i Grimstad. 

CC: 200/270 + bill.avg (student*/ordinær)
ID: 18 år
Dørene til storsalen åpner kl 19.00
Showstart kl 21.00
Billetter i salg onsdag 22.nov. 
OBS: Begrenset antall sitteplasser
* Med studentbevis fra høyere utdanning

MARIA "PIATEED" STAVANG: Maria Stavang aka Piateed serverer publikum selvironi på gullfat, med en dæsj av sjarme og karisma. Maria er ikke redd for å by på seg selv, hun er selvsikker og hun snakker om ting som alle kan skjenne seg igjen i.

VIDAR HODNEKVAM: Vidar Hodnekvam er en komiker av rang som har jobbet seg inn i eliten av norske standupkomikere, en scene og en by av gangen. Han har blitt beskrevet av anmeldere som en mitraljøse av punchlines og en som leverer tre vitser der andre serverer en. Selvironisk og varm tar han fatt på de fleste temaer. 
Vidar er en hardtarbeidende komiker som brenner for sitt fag. Siden sin debut i 2007 har han reist landet rundt og fått publikum til å gapskratte med sylskarpe tekster og ektefølt innlevelse.

OLE SOO: Ole Soo er kjent for sine velskrevne tekster. Han har et høyt tempo, og punchlines kommer på løpende bånd. Han har en måte å snu og vende publikums syn, på alt ifra relasjoner og familieforhold, til menneskelig atferd. Sin egen oppvekst som koreaner i Bergen, er også noe han lett kan prate om, med en herlig selvironisk tone som blir elsket av publikum. Hvis han får velge sitt eget publikum, vil de være uhøytidelige og selvironiske som han selv. Ole Soo elsker denne type publikum, og visa versa.

Latter på Bluebox er et samarbeid mellom Stand Up Norge og Bluebox for å gi deg humor på høyt nivå, hele året. Bluebox inviterer til standup-kveld med landets morsomste komikere direkte fra Latter.

  • Last Updated: 20.11.2017
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

lør 20. januar 2018 19:00

See All
Latter på Bluebox
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad