Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Southern Norway Grimstad

Latter på Bluebox

  • Bluebox, Jon Lilletunsvei 9, Grimstad
  • +47 37 23 34 50
  • 7. april 2018
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Bluebox inviterer til standup-kveld med landets morsomste komikere direkte fra Latter.
Lørdag 7.april er det Lars Berrum, Rasmus Wold og Halvor Johansson som entrer scenen i storsalen i Grimstad. 

CC: 200/270 + bill.avg (student*/ordinær)
ID: 18 år
Dørene til storsalen åpner kl 19.00
Showstart kl 21.00
Billetter kjøpes på Ticketmaster
OBS: Begrenset antall sitteplasser
* Med studentbevis fra høyere utdanning
--------------------------------------------------------------------------------------
Lars Berrum, Rasmus Wold og Halvor Johansson er en trio som kan love deg en hysterisk morsom kveld. Den innovative og uforutsigbare komikeren Lars Berrum er konferansier for showet. Det er bare å glede seg til Halvor Johanssons joviale og ærlige blikk på hverdagssituasjonene vi alle havner i, og Rasmus Wolds imponerende skarpe og ironiske humor. 

Lars Berrum: Lars elsker å overraske, pusher stadig stand-up-formatet og publikum opplever å le av ting de ikke har hørt eller sett tidligere på en norsk stand-up-scene.
Han er en av få norske komikere som regelmessig drar til utlandet for å gjøre stand-up og nyter stor suksess. 
Da Bård Tufte Johansen så Lars på scenen for første gang, endte han opp som gjest i "Brille". Etter dette har Lars ledet radioprogrammet "Boller og Burritos" på NRK P3, nettserien "Kjendisprat med Lars Berrum", og NRK-programmet "Berrum og Beyer" sammen med humorkollega Martin Beyer-Olsen. Høsten 2016 fikk han også sitt eget humorprogram "Aktiv på dagtid" på TV2 Humor.

Rasmus Wold: Rasmus er en ung komiker som hadde sitt gjennombrudd under Lattergalla 2016 sammen med bl.a. Otto Jespersen, Hans Morten Hansen og Jon Niklas Tønning. 
Rasmus har en gjenkjennbar humor og tar tak i dagligdagse observasjoner og irritasjonsmomenter, han er glad i å leke med ord, og ikke fremmed for å si ting som kan være politisk ukorrekt. Du har kanskje sett Rasmus på "Helt Perfekt" med Thomas Giertsen eller på Latter Live på NRK.

Halvor Johansson: Halvor Johansson har blitt en prisvinnende stjerne på komikerhimmelen, og det på rekordtid. Vinteren 2016/ 2017 spilte han over 60 forestillinger med "Lattergalla" på Latters hovedscene med navn som Otto Jespersen, Jon Niklas Rønning og Hans Morten Hansen. Til daglig er Halvor ankeret i morgenshowet "Stå opp" på den svært populære radiokanalen Radio rock sammen med Olav Svartstad Haugland fra BMI, og de har mange tusen faste lyttere hver dag. Med naturlig sceneautoritet og sjarmerende fremtoning får Halvor publikum i alle aldre til å vri seg i latter. Halvor gjør både standup og konferansieroppdrag. 
----------------------------------------------------------------------------------------
Latter på Bluebox er et samarbeid mellom Stand Up Norge og Bluebox som gir deg humor på høyt nivå, hele året. Bluebox inviterer til standup-kveld med landets morsomste komikere direkte fra Latter.

  • Last Updated: 24.01.2018
  • Source: Grimstad Turistkontor
Dates

lør 7. april 2018 19:00 23:59

See All
Latter på Bluebox
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad