Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

LATTERGALLA - Sagen, Hærland, Krokås og Magan Gallery

Overview

Kremen av Norges komikere tar turen til Ælvespeilet for å sette i gang lattermusklene dine!
De fire komikerne Anne-Kat Hærland, Steinar Sagen, Magan Gallery og Eirik Krokås blir å finne på scenen under årets Lattergalla, og er blitt kjente og kjære komikere i Norge.

Anne-Kat. Hærland´s frekke, men aldri overfladiske komikk, får publikum til å både le og tenke. Bevæpnet med sin egen irritasjon skyter hun fra hofta og sabler ned alt hun anser for å være fordummende og latterlig. Hun går like uredd til angrep på politikere som glamourmodeller, spytter på konvensjoner og ler av meningsløs moral. Hennes totalt manglende vilje til å la noe eller noen være hellig får folk til å vri seg av latter, uansett hvor i landet hun måtte opptre.

Steinar Sagen. Bollekongen. Pottifar. Basse. Kapteinen. Sukkerspinn Pettersen. Dette er noen få av de mange kallenavnene Steinar Sagen har fått opp gjennom årene. "Kjært barn har mange navn". Steinar er med andre ord et kjært barn. Og en folkekjær komiker. Som programleder i tidenes største norske radiosuksess "Radioresepsjonen", har Steinar rukket å bli en favoritt blant både unge og gamle. Når du sper på en rekke filmroller og hans minneverdige opptreden som taxisjåfør Roar Lien i "Lillyhammer", da sitter du igjen med en underholdsningslegende.

Eirik Krokås debuterte som komiker i 2012 og utviklet seg fort til å bli en allsidig og morsom komiker, og nå underholder han som komiker og konferansier på scener over hele landet. Humoren til Eirik bærer preg av selvironi, som han fikk da han vokste opp på en bondegård på Askøy med kraftig gressallergi.

Magan Gallery er en fremadstormende nykommer som har kommet langt på sin korte karriere innenfor standup. Han har i rekordfart rukket å stå på de fleste scener i Oslo og omegn, inkludert Latter, og nå tar han endelig turen til dere for å trimme lattermusklene deres med masse selvironi og betraktninger, kun Magan kan. 

  • Last Updated: 04.10.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 30. november 2019 19:00 20:15

lø. 30. november 2019 21:00 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
LATTERGALLA - Sagen, Hærland, Krokås og Magan Gallery
Your Recently Viewed Pages