Dynamic Variation:
Choose Language
Norway Now
Search
or search all of Norway
TEATERSALEN

LATTERGALLA

  • Kirkegata 11, Lillestrøm
  • 18. november 2016 - 18. november 2016
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

LATTERGALLA

Stand Up Norge AS presenterer: LATTERGALLA med Cecilie Steinmann Neess, Johan Golden, Zahid Ali og Øyvind Loven

Det er klart for en morsom kveld av de sjeldne når kremen av norske komikere inntar scenen på Lillestrøm Kultursenter!

CECILIE STEINMANN NEESS:
Har de siste årene kommet som en virvelvind inn på den norske humorscenen, som et friskt pust i en bransje dominert av mange menn. Var sist aktuell i de kritikerroste forestillingene «Märtha – The Musical» og «Latter på Latter» med Hege Schøyen og Linn Skåber, som spilte for stappfulle hus på Latter i Oslo. Ble nominert til «Årets Gjennombrudd» på Komiprisen i 2012. Mye sett på TV, bl.a. «Brille» på TVNorge og «Kollektivet» på TV2.

JOHAN GOLDEN:
Den nyslåtte programlederen på «Nytt på Nytt» på NRK har lang fartstid i media, bl.a. fra «Golden Goal» med Henrik Elvestad på TV2 og «Misjonen» med Atle Antonsen på P4. Har i det siste hatt stor suksess med sin første solo-forestilling på scenen, «Diktator», hvor Golden tok på seg oppgaven med å styre nasjonen i riktig retning, enten den ville eller ei. For den bedriften mottok han fortjent en Komipris i 2015 for beste standup-komiker og en nominasjon til samme pris for årets morsomste (publikumsprisen) i 2016.

ZAHID ALI:
De fleste kjenner Zahid som en av Norges mest populære tv- komikere. Zahid har i de siste årene satset mye på tv og andre medier, men er endelig klar for å erobre scenen igjen! Fra TV skjermen er han vel mest kjent fra Rikets Røst, Jul i Tøyengata og Hellfjord for å nevne noe. Men det er på scenen Zahid er i sitt rette element. Med presis timing og trollbindende fortellerteknikk kan Zahid levere presise latterkuler som ofte gir publikum en uforglemmelig opplevelse. Aktuell med ny humor-forestilling: «Fremmedfrukt».

ØYVIND LOVEN:
Sarkastisk, intelligent, treffsikker og snobbete. Fire ord som på alle måter beskriver Loven, en av Norges mest erfarne på sitt felt. Han har stått på scenen siden standupsjangeren så dagens lys her til lands, helt siden 1995 har han fått publikum til å le, noe som resulterte i at han ble nominert til beste standupkomiker under Komiprisen i 2007. Han har også bred erfaring fra både tv og radio og har siden 2009 ledet "Morgenklubben med Loven & Co" på Radio Norge.  En ting er sikkert – har du ikke opplevd ham ennå, så er det på tide! For han er Loven. Og det vet han.

Velkommen til førjulstidens morsomste show!

Arrangør: Stand Up Norge

Billetter kr 445,- / medlem og gruppe kr 425,-/ student kr 370,- (studentbevis må fremvises) / showmeny kr 920,-

Showmeny inkluderer billett til showet, samt julebuffet i Scene 5 før eller etter forestillingen. Kan dessverre ikke kjøpes på web, da bord må reserveres.

  • Last Updated: 29.09.2016
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates
fredag 18. november 2016

See All
Click to activate
Lillestrøm, Norway
The latitude and longitude
59° 57' 18" N / 11° 2' 35" E
LATTERGALLA
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad