Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Grenland Porsgrunn

Le Tekrø ‑ Granados ‑ Klyve

Overview

I samarbeid med Grenland Jazzforum og Grenland Blues & Roots Klubb, Kulturkræsj presenterer: Le Tekrø, Granados & Klyve første gang i Grenland!

Ronni Le Tekrø, en av Norges fremste gitarister i en årrekke, komponist og produsent. Kjent fra gruppa TNT, og ble senest kåret til en av verdens 25 største kultgitarister av i februar 2009.

Agustin Granados, en vaskeekte spansk gitarist med lang fartstid i Grenland på grunn av kjærlighet. Granados er utdannet ved musikk-konservatoriene i Granada og Madrid, og har vedlikeholdt sine evner i mange tiår. Kulturkræsj hadde gleden av å presentere en utsolgt konsert med Agustin på Folque Cafe i Skien i fjor og sammen øker vi potten, og bringer en storsatsing til Kafe K, som har et spesielt forhold til gitaristen. Agustin var nemlig den første som spilte på en nyåpen scene på Kafe så lenge siden som i 1998.

Markus O. Klyve fra Necessary Intergalactic Cooperation er norsk keyboardist som har spillt tangenter med Le Tekrø i en årrekke. Markus var med Ronni på plateinnspilling i Torrevieja i 2010, når de første gang hadde musikalsk samarbeid med Agustin Granados. Som det stod i Spaniaavisen i 2010.

 

  • Last Updated: 14.10.2019
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 2. november 2019 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Le Tekrø ‑ Granados ‑ Klyve
Your Recently Viewed Pages