VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland STAVANGER

Ledfoot & Ronni Le Tekrø

Overview

Det låter både mørkt, vakkert, sårt og tidvis brutalt når Ronni Le Tekrø og Tim Scott McConnel, aka Leedfoot braker sammen i et nytt musikalsk samarbeid.

Stadionrock i duoformat!

Det låter både mørkt, vakkert, sårt og tidvis brutalt når Ronni Le Tekrø og Tim Scott McConnel, aka Leedfoot braker sammen i et nytt musikalsk samarbeid.

Ledfoot & Le Tekrø er et mestermøte mellom to enestående gitarister, Ronni Le Tekrø og Ledfoot. De to artistene møttes for første gang i 2009, da Ledfoot skulle spille inn soloalbumet «Damned» i Le Tekrøs studio på Toten.

«Vi fant tonen med en gang, både som artister, og som brødre», forteller Le Tekrø.

I 2018 begynte ideen om et felles musikalsk prosjekt å ta form, og de begynte å improvisere sammen i studio. To gitarister med dramatisk forskjellige tilnærminger til sitt instrument og som begge er produktive låtskrivere, la grunnlaget for et veldig interessant musikalsk landskap.

Den energiske kjemien som oppsto da de to tilbrakte tid sammen i studio, gjenspeiles i debutalbumet «A Death Divine» og på konsertene.

Samspillet mellom dem gjør hver konsert unik, de utvider besetningen med Markus Klyve på keyboards, og har ikke minst med seg et sinnsutvidende lasershow!

«Ingen regler, ingen kategori, bare musikk, rett fra hjertene våre» forteller de.

Ronni Le Tekrø har siden 1980-tallet vært en av verdens mest innflytelsesrike heavy metal-gitarister, først og fremst med bandet TNT, men også i samarbeid med jazzgitarist Terje Rypdal og som flittig brukt studiomusiker. Tekrø ble sågar kåret til en av verdens 25 beste gitarister innen sin sjanger i 2009.

Fortellingen om den amerikanske artisten Tim Scott McConnell er både lang og spennende. Artisten har både blitt covret av Bruce Springsteen og personlig håndplukket av Bob Dylan til å varme opp for ham på turné. Han startet opp bandet Havalinas, og har gitt ut en håndfull studioalbum. Etter at han slo seg ned i Norge for en årrekke siden, har han relansert solokarrieren som Ledfoot og vant sågar Spellemann for albumet White Crow i 2019. Scott spilte dessuten en uforglemmelig rolle som demonisk pengeinnkrevende mafioso i NRK-suksessen «Exit».

Sammen er de Ledfoot & Ronni Le Tekrø, bevæpnet med et knippe fantastiske sanger, en mengde gitarer, forsterkerne på 11 og RGB-lasere er de her for å blåse deg av banen.

VARIGHET
ca. 1 time og 15 minutter, uten pause (med forbehold om endringer).
 
Nummererte plasser og bestilling/servering rett på bordet
Til denne konserten selges kun nummererte sitteplasser, rundt bord. Gjester som ønsker servering, kan bestille og betale direkte fra bordet, ved hjelp av QR-kode.

Det skal være trygt å besøke oss
Vi gjør det vi kan for at det skal være trygt å besøke oss, og alle arrangement gjennomføres i henhold til nasjonale myndigheters pålegg om smittebegrensende tiltak. Vi har blant annet redusert antall tilgjengelige billetter, slik at vi kan ha god plass og overholde regelen om 1-meters avstand. Vi ber alle våre gjester om å følge hygienerådene fra Folkehelseinstituttet. Les mer om hvordan Covid-19 påvirker virksomheten vår her. (link til: https://www.stavanger-konserthus.no/koronaviruset/)


ARRANGØR
Stavanger konserthus

  • Last Updated: 05.10.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 30. oktober 2020 20:00 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ledfoot & Ronni Le Tekrø
Your Recently Viewed Pages