VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland

Ledfoot // Ogna Scene

Overview

Han er blitt covret av Bruce Springsteen og håndplukket av Bob Dylan som oppvarmer. Om bare du har et snev av blues i deg har Tim Scott McConnell alias "LEDFOOT", noe helt spesielt å dele med deg.

Han er blitt covret av Bruce Springsteen og håndplukket av Bob Dylan som oppvarmer. Om bare du har et snev av blues i deg har Tim Scott McConnell alias "LEDFOOT", noe helt spesielt å dele med deg.

Han har vært artist i over 40 år og bodd/spilt i Norge over 15 år. Nå har han lansert sitt fjerde solo-album, White Crow, som gir oss mulighet til å oppleve denne helt unike amerikaneren og musikk-veteranen på scenen.

En kveld med Ledfoot er et 12 strengs fyrverkeri av egenkomponert blues. The Devil's Songbook (2007) ble også spilt inn av Ledfoot alene med sin 12-strengs gitar. Intensiteten i hans egenkomponerte bluessanger sto, ifølge en kritiker, som sprakende lyn fra høyttalerne: «Scott skriver ikke bluespastisjer, men sanger som fortolker hele tradisjonen og gjør mytene til personlige visjoner – framført med en røff, virtuos teknikk og feeling. Hardt, følsomt og troverdig.»

Damned (2010) var et dobbeltalbum. På den ene CD´en, Damned If I Don't, hørte man bare Ledfoot, hans 12-strengers akustiske Taylor-gitar og trampelyder. Den andre, Damned If I Do, besto av de samme sangene, innspilt sammen med gitarist Ronni Le Tekrö (TNT) og Sivert Høyem for å nevne noen.

White Crow (2019) har mottatt glimrende anmeldelser. Torsdag 3. september kan du lage din personlige konsert-anmeldelse på Ælvespeilet. I mellomtiden kan du nyte smakebiter fra Ledfoots blues-univers her: https://open.spotify.com/album/5iiHIKtKcE5R6oSXoXCjct


Dørene åpner kl. 19.00
Slag av knallgod pizza og god drikke

  • Last Updated: 01.10.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 5. mars 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Ledfoot // Ogna Scene
Your Recently Viewed Pages