Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Legend Metalfest 2024 // Gnasher + Whiplash (fri alder)

Mer info
Vi synes det er en god tradisjon, å kunne tilby konserter til også de aller yngste under Legend Metalfest. Vi startet med dette i fjor og ved å tilby det samme nå i år, begynner dette å ligne på en tradisjon. I alle fall om vi fortsetter med dette hvert år. Og som i fjor blir det to konserter for de yngste.

Onsdag 25. september blir det konsert med to band som begge måtte trekke seg fra lineup i fjor. GNASHER og WHIPLASH, begge fra Trondheim. De er begge to gode band som fortjener en ny sjanse, so here we go.

GNASHER er en fem blidfiser fra Trondheim som spiller illsint metal mens WHIPLASH er et Metalliva tributeband som spiller kun låter fra den tiden Metallica var bra.

Konsertstart er kl 18:00 og det er gratis inngang for alle under 26 år og kr 200 hvis du er over 26 år. Dørene åpner kl 17:30, men på Isak er det rom for folk under hele åpningstiden, så her er det mulig å komme tidligere.

Arrangementet er som alt annet på Isak selvsagt rusfritt.

Fribilletter for unge og billetter for voksne skaffer du deg herfra:
https://tikkio.com/tickets/43954-legend-metalfest-2024-youth-isak

Lokalet på Isak/Coffee Annan er rullestolvennlig. Trenger du ledsagerbillett, ta kontakt med oss på rune@legendmetalfest.no så ordner vi selvsagt det :)

Sist oppdatert: 03/26/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt