Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Legend Metalfest 2024 // Keiser + Plog (fri alder)

Mer info
Vi synes det er en god tradisjon, å kunne tilby konserter til også de aller yngste under Legend Metalfest. Vi startet med dette i fjor og ved å tilby det samme nå i år, begynner dette å ligne på en tradisjon. I alle fall om vi fortsetter med dette hvert år. Og som i fjor blir det to konserter for de yngste.

Denne lørdagen er det to lokale band som skal spille opp til dans for barn, ungdom og voksne i alle aldre. PLOG er byens desiderte tyngste band og med sin stoner doom vil de dra deg inn i en ny verden full av stemning, mørke og musikalitet.
KEISER er det andre bandet og her får vi levert deilig riffbasert thrasha black metal som vil fjerne alle rester av ørevoks du skulle ha igjen i ørene.

I en verden der familieøkonomi betyr mer og mer, mener vi at gratiskonserter for barn og ungdom betyr mer enn noen aner, og vi oppfordret derfor foreldre, foresatte og andre voksne om å ta med barna på konsert før den kostbare idretten tar dem.

Konsertstart er kl 13:30 og det er gratis inngang for alle under 26 år og kr 200 hvis du er over 26 år. Dørene åpner kl 13:00, men på Rockheim er det mye å se, så ta gjerne med familien og ta en is i toppetasjen før dere går på konsert.

Arrangementet er selvsagt rusfritt.

Fribilletter for unge og billetter for voksne skaffer du deg herfra:
https://tikkio.com/tickets/43957-legend-metalfest-2024-youth-rockheim


Lokalet på Rockheim er rullestolvennlig. Trenger du ledsagerbillett, ta kontakt med oss på rune@legendmetalfest.no så ordner vi selvsagt det :)


Det er gratis inngang ved fremvisning av gyldig Legend Metalfest festivalbånd.

Sist oppdatert: 03/26/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt