Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Bergen

Leif Ove Andsnes & Andreas Brantelid m/venner II

Overview

Dobbelkonsert med unge og etablerte tonekunstnere.
The New York Times har kalt Leif Ove Andsnes «en pianist med myndig eleganse, kraft og innsikt». Med sin imponerende teknikk og nyskapende tolkninger har den berømte pianisten vunnet anerkjennelse over hele verden.
Pianisten er hovedmentor i Crescendo-programmet, som kobler yngre og erfarne musikere i konserter og en lang rekke personlige og musikalske møter i løpet av året.
Gjennom to konserter i Troldsalen leder Andsnes fiolinistene Sonoko Miriam Welde og Johan Dalene i et variert program, sammen med cellist Andreas Brantelid og pianist Gunnar Flagstad.
Bergensk-japanske Welde har en sterk personlig stemme i sitt fiolinspill, og har fortryllet publikum i inn- og utland i flere år. Norsk-svenske Dalene vant i fjor sommer en stor internasjonal konkurranse i USA, og fikk hoveddommeren til å uttale at han hadde ventet i 60 år på å høre Tsjajkovskij fremført slik. Sammen spiller de to fiolinistene en rekke av Bartóks duetter, preget av harmonisk og rytmisk frihet. Resten av programmet gjøres i ulike konstellasjoner mellom mentorer og morgendagens utøvere.
Leif Ove Andnes piano | Gunnar Flagstad piano | Sonoko Miriam Welde fiolin | Johan Dalene fiolin | Andreas Brantelid cello
EUGÈNE YSAŸE (1858–1931) Solosonate nr. 3, op. 27 | Ballade
ARVO PÄRT (1935–) Fratres 
JEAN SIBELIUS (1865–1957) Fra Seks stykker for fiolin og piano, op. 79: 1. Souvenir 5. Tanz-Idylle 6. Berceuse
DMITRIJ SJOSTAKOVITSJ (1906–1975) Pianotrio nr. 2 i e-moll, op. 67
Se også: Leif Ove Andsnes & Andreas Brantelid m/venner I
Transport til Troldsalen/Griegs villa er inkludert i festspillbilletten. Vennligst merk at alle avganger går presis. Bussturen tar ca. 30 min.
KONSERT KL 20:00 Avreise fra Turistinformasjonen kl 19:00. Retur fra Troldhaugen kl 22:00.

  • Last Updated: 07.05.2018
  • Source: Bergen Reiselivslag
Dates

lør 2. juni 2018 20:00 21:00

See All
Leif Ove Andsnes & Andreas Brantelid m/venner II
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad