Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Leif Ove Andsnes i Levanger Kirke

Leif Ove Andsnes kommer tilbake for å holde solokonsert på konsertflygelet han valgte ut til Levanger kirke!

Leif Ove Andsnes er en ettertraktet verdensstjerne. Konsertene hans er alltid utsolgt, både nasjonalt og internasjonalt. New York Times har kalt Leif Ove Andsnes “en pianist med eleganse, kraft og innsikt,” og Wall Street Journal “en av de mest begavede musikere i sin generasjon.” Med sin overlegne teknikk og søkende tolkninger har den norske stjernepianisten vunnet anerkjennelse over hele verden, med konserter og opptredener i verdens ledende konsertsaler og med de fremste orkestrene både med klaverkonserter og solo-recitals.

Leif Ove Andsnes er er regnet som en av de 25 beste pianistene – gjennom tidene. På listen finnes komponister/pianister som er kjent for de aller fleste: Beethoven, Mozart, Chopin, Rachmaninov og Lizt. Men også nålevende pianister som russeren Vladimir Ashkenazy, israelsk-argentinske Daniel Barenboim, argentinske Martha Argerich og kineseren Lang Lang.

Leif Ove Andsnes var konsulent når det nye konsertflygelet fra Steinway & Sons ble kjøpt. Andsnes var svært fornøyd med valg av flygelet på fabrikken, og enda mer da det kom i hus i Levanger kirke og fikk romklangen i tillegg. Vi er svært glad for at Leif Ove Andsnes kommer tilbake for å holde ny konsert.
Søndag 14. januar spiller Andsnes solokonsert med musikk av Chopin, Tveitt, Grieg og Brahms.

Dette blir en stor konsertbegivenhet av ypperste kvalitet med en av tidenes beste pianister – live – i Levanger kirke.

Sist oppdatert: 11/30/2023

Kilde: Innherred Reiseliv

Sider du nylig har besøkt