VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Lemaitre

  • Georgernes verft 12, Bergen
  • +47 55307410
  • 10. november 2021
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Lemaitre har det siste tiåret vekslet med å turnere verden rundt, og gitt ut musikk fra basen sin i L.A. Hyppig listet på de største radiokanalene, en yndet booking på festivaler som Coachella, Lollapalloza, Roskilde og Reading & Leeds.

De startet 2020 med hva de fleste så på som årets beste live-show. «Sirkus Lemaitre», tok med artister som Isah, Kjartan Lauritzen Anna of the North, og komiker Jonis Josef på veien i januar måned før de skulle krone året med konsert i Oslo Spektrum høsten 2020. Det virket som prosjektene og konsertene ingen ende ville ta, før Lemaitre som andre artister, fikk verden snudd opp ned i pandemien. Duoen var i Norge for å jobbe, og rakk akkurat ikke tilbake til L.A før grensene stengte.

Igjen i Norge, uten mesteparten av instrumentene og studioet sitt i Silver Lake, ble de tvunget til å bremse ned. «Det er vanskelig å gå fra å hele tiden være utsatt for en konstant strøm av impulser, både på veien og i møte med andre artister, til å plutselig oppleve det motsatte – helt stans» sier Ketil Jansen.

«Men vi hadde vel heller aldri helt tatt oss tid til å stanse opp og tørre å se litt tilbake, og når kalenderen ble slettet over natta, så vi kunne utvikle soundet vårt i stillstand. Det har vi i hvert fall aldri gjort før» ler han, og sier Lemaitre alltid har vært i bevegelse hva sound gjelder. «Jeg kommer aldri til å si vi trengte en pandemi, for den har ødelagt mer enn den har gjort godt, men å bli litt «strandet» for å finne roen til å fullføre et helt prosjekt, det trengte vi nok» sier Ulrik Denizou Lund.

Første smakebit «Trip Sitter», kom i mai og ble fulgt opp av «Sparrow» i slutten av juni, frem mot album release i november kommer det en rekke nye singler.

  • Last Updated: 14.09.2021
  • Source: Visit Bergen
Dates

on. 10. november 2021 19:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Lemaitre
Your Recently Viewed Pages