VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland Klepp

Leselyst

Overview

Familien er spreidd for alle vindar – USA, England, Ghana og Nigeria. Når dei samlast igjen, viser det seg at:  «De ulike familiemedlemmene er fremmedgjorte overfor hverandre, samtidig som man ser deres ønske om og påfølgende famlende forsøk på å være en familie. Inn i dem leser jeg en lengsel etter å høre til, et forsøk på å være noe annet, et ønske om å bli elsket og en skepsis til familie som institusjon. Det er fantastisk at en roman kan romme så mye.»

Familien er spreidd for alle vindar – USA, England, Ghana og Nigeria. Når dei samlast igjen, viser det seg at: 
«De ulike familiemedlemmene er fremmedgjorte overfor hverandre, samtidig som man ser deres ønske om og påfølgende famlende forsøk på å være en familie. Inn i dem leser jeg en lengsel etter å høre til, et forsøk på å være noe annet, et ønske om å bli elsket og en skepsis til familie som institusjon. Det er fantastisk at en roman kan romme så mye.»
​​​​​https://www.aftenbladet.no/kultur/i/OmdEO/imponer-ende

Velkommen til leselyst! Arrangementet har få plassar. Difor ber me deg om å seia frå viss du ikkje kan komma likevel. Då kan me gi plassen vidare til andre.  
 

  • Last Updated: 17.03.2021
  • Source: Region Stavanger
Dates

ti. 20. april 2021 18:00 19:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Leselyst
Your Recently Viewed Pages