VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet GRAN

Lewi Bergrud m/band

  • Røykenviklinna 460, Brandbu, Norge, Brandbu
  • +47 46865360
  • 27. juni 2021
  •  /  19:30
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Lewi Bergrud med band
Lewi en ettertraktet soloartist som gjester små og store scener i inn- og utland. Uansett om arenaen er en stadion, en konsertsal, kirke eller pub, evner han å skape en intim og avslappet atmosfære. Som om publikum var gjester i hans egen stue. For i tillegg til gode anmeldelser i pressen, dukker det stadig opp personlige skildringer fra både ukjente og kjente gjester som har vært tilstede på konsertene.

Med bandet Expect, turnerte han gjennom Norge, Europa og USA. Lewi ble snart en ettertraktet musiker og artist, og har de senere årene jobbet med artister som Chris Medina, Inger Lise Rypdal, Kurt Nilsen, Narum og Knut Anders Sørum. Lewi er dessuten fast inventar i turnékonseptet Blåtoner, hvor han har stått på scenen med Nora Jabri, Maria Solheim, Ole Børud, Ingrid Olava og Elvira Nikolaisen. Han er også et stort trekkplaster i landets største sommershow «Urbane Totninger», med sine 35 000 publikummere årlig. Det oppstår en helt spesiell stemning i sommerpublikummet når Lewi tar mikrofonen. 

Dette blir en magisk kveld ved Randsfjorden. 

  • Last Updated: 03.06.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

sø. 27. juni 2021 19:30 22:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Lewi Bergrud m/band
Your Recently Viewed Pages