Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Gjøvik Østre Toten

Lewi Bergrud med band og Chris Medina

Overview

Når Lewi entrer scenen er det et musikalsk kinderegg som møter deg. For det første får du bakoversveis av Lewis stemme og formidling. For det andre serverer Lewi deg melodiøs, sjelfull poprock med både kraft og tyngde, som blir fulgt av sterke tekster om livet. For det tredje får du et musikalsk multitalent som leker seg med både gitarer, bass og tangenter. Lewi er en artist i ordets rette forstand. ​​​​​Han elsker å spille live og har stått på scenen siden han var 5 år. I de senere år har Lewi turnert med Kurt Nilsen og Narum, og i tillegg gir han 30.000 publikummere gåsehud hvert sommer på «Urbane Totninger» - Norges største sommershow.

Lewi sitt 3. soloalbum kommer 3.mai og det er ifra denne plata han kommer til å spille denne kvelden. Som gjest denne kvelden har han selveste Chris Medina, som ble verdenskjent med låta Words, og har det siste året fått vist seg frem i TV2-Programmet Århundrets stemme, og nå nylig Melodi Grand Prix.


Dørene åpner ca kl. 18:00
Hovedartist ca kl. 22:00
Konsertens varighet: ca. 90 minutter.
Alle rettigheter

 

  • Last Updated: 15.03.2019
  • Source: Turistkontoret Gjøvik Land Toten
Dates

lø. 27. juli 2019 22:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Lewi Bergrud med band og Chris Medina
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad