Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Lillehammer

Lewi Bergrud på Cafe Stift

  • Kirkegate 41, Lillehammer
  • +47 94053179
  • 14. september 2019
  •  /  21:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Lewi-konsert på Stift er nå offisielt en tradisjon! 14. september tar han med seg bandet sitt og kommer på besøk til oss igjen.

Lewi-konsert på Stift er nå offisielt en tradisjon! 14. september tar han med seg bandet sitt og kommer på besøk til oss igjen.

Ønsker du å la deg berøre av musikk? Vil du ha ekte musikkopplevelser som treffer deg midt i hjertet? Da bør du sjekke ut Lewi Bergrud.

Når Lewi entrer scenen er det et musikalsk kinderegg som møter deg. For det første: Får du ikke bakoversveis av Lewis stemme og formidling er du enten følelsesmessig avstumpet eller du mangler rett og slett hår. For det andre serverer Lewi deg melodiøs, sjelfull poprock med både kraft og tyngde, som blir fulgt av sterke tekster om livet. For det tredje får du et musikalsk multitalent som leker seg med både gitarer, bass og tangenter mens han synger fletta av de fleste.

Alle liker Lewi. Han kan trollbinde et lyttende publikum i en kirke en torsdag. Påfølgende lørdag kan han få publikum i en mørk, tysk rockeklubb til å hoppe. Jublende. Skrikende. «MEHR! MEHR!»

Lewi er en artist i ordets rette forstand. Han elsker å spille live og har stått på scenen siden han var 5 år. Han har lenge vært en ettertraktet bassist og multimusiker, og han har backet de beste artistene i årevis. Sammen med barndomskompisen og Stjernekampvinner Knut Anders Sørum og bandet Expect turnerte han USA og Europa på kryss og tvers.

I de senere år har Lewi turnert med Kurt Nilsen og Narum, og i tillegg gir han 30.000 publikummere gåsehud hvert sommer på «Urbane Totninger» - Norges største sommershow.
Du har kanskje sett ham på Beat for Beat. Kan hende så du ham på TV2, med sin fantastiske norske versjon av «Farytales of New York». Og du har garantert sett ham på ei scene i nærheten av deg, som «han sykt gode bassisten som korer som en gud!»

Da Lewi gikk solo for første gang, skrev Oppland Arbeiderblad følgende: «Som vokalist har han for lengst markert seg som en av landets aller, aller sterkeste… låtene hans har refrenger som nekter å fjerne seg fra øregangene…»

Lewi er en ærlig artist på alle måter. Det er ikke noe jåleri. Ikke noe juggel. Her er det kvalitet og ekte vare. Og han leverer. Alltid.

Det er ingen tvil: Lewi fortjener sitt eget publikum. Og publikum fortjener Lewi.

Sjekk ut Lewis nye skive og kom på konsert. Du kommer ikke til å angre. Garantert.

Bill: 250,- / 300,- (student / ordinær)
 

  • Last Updated: 15.08.2019
  • Source: Visit Lillehammer
Dates

lø. 14. september 2019 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Lewi Bergrud på Cafe Stift
Your Recently Viewed Pages