Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

LIDENSKAPENS VINGER

Overview

Der Himmel über Berlin. Regi: Wim Wenders. Vest-Tyskland/Frankrike 1987. Språk: tysk Tekst: norsk. Aldersgrense: 7. 35mm, 2t 8min.
En hær av engler våker over Berlin. De har alltid vært der, og har observert mennesket siden dets opprinnelse. Englene har det evige "ikke-liv", en åndelig og lett tilværelse, uten bekymringer og uten risiko. Engelen Damiel bestemmer seg for å stige ut av det åndelige livet og dale ned på jorden for å føle livets tyngde. Han har drømt om hvor deilig det må være å virkelig gjøre ting, ikke bare late som. Møtet med sirkusartisten Marion og en forhenværende engel stimulerer ham til å ta det store spranget.
Lidenskapens vinger er en kjærlighetshistorie, en film om byen Berlin og om Tysklands historie. Den er også en filosofisk fundering over livet og døden, en ambisiøs film som tar opp de store spørsmål. Hele veien ligger Wim Wenders' humanistiske tilnærmelsesmåte, som gladelig blander tyngre filosofisk-historiske problemstillinger med moderne populærkultur. Lidenskapens vinger er en sjeldent original film, som både kommenterer og oppsummerer selvnytelsen, overflate-estetikken og postmodernismens sviktende tro på de store historiefortellerne.

Rullestolbrukere
Cinemateket har to rullestolplasser på første rad. Dagens billettsystem har dessverre begrensninger ved bestilling av rullestolplasser. Derfor ber vi deg vennligst om å kontakte oss på post@cinemateketbergen.no før du kjøper billett som krever plass til rullestol. Vi jobber med å få på plass en billettløsning som er bedre egnet til dette og beklager ulempene det måtte medføre.

  • Last Updated: 24.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

ti. 14. juni 2022 18:00 20:10

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
LIDENSKAPENS VINGER
Your Recently Viewed Pages