Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Tysvær

Lind, Nilsen, Fuentes, Holm // Tysvær 7. september

Overview

Gratis konsert i Tysvær!

10 år har gått siden gutta hadde sin forrige konsertserie i Norge. Nå dundrer de til igjen. Først var de på Senkvelds sesongpremiere, og så er det konsert i Oslo Spektrum 26. og 27. april. Tanken var én konsert, men den ble utsolgt så raskt at det ikke var annet å gjøre å sette opp ekstrakonsert før premieren!

Gutta har hatt utallige øvinger, tatt opp igjen gamle låter fra de forrige albumene og gravd i skattekammeret av låter de elsker. Summen har blitt en forrykende feiring av musikken – norske og internasjonale hits og en rekke folkekjære og tidløse sanger.

Selv om gutta nå er familiefedre og 10 år eldre, hindrer ikke det viljen til å dra ut på en tre måneder lang sommerturné. «Det blir en tidsreise i dobbel forstand. Publikumet har også blitt eldre siden vi sist var på veien. Denne gangen utvider vi repertoaret vårt. Flere låter, større bredde, større produksjon og enda flere hits. Det norske publikumet fortjener en festkveld som dette – og vi gleder oss!» uttaler Espen Lind på vegne av firkløveret.

Sted: Lars Hertervigs plass
 

  • Last Updated: 10.07.2019
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

lø. 7. september 2019

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Lind, Nilsen, Fuentes, Holm // Tysvær 7. september
Your Recently Viewed Pages