Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger Sandnes

Lind og Baardsen

Overview

De to Rogalandsartistene BAARDSEN og LIND samler sine dyktige musikalske tropper!

De to Rogalandsartistene BAARDSEN og LIND samler sine dyktige musikalske tropper!

Felles har de sin forkjærlighet for Rogalandsdialekten og fascinasjonen for gode meningsfulle tekster, melodier og gjennomarbeidete arrangementer. Begge artistene tar med seg dyktige musikere og materiale hentet både fra sine debututgivelser “Skygger fra ei aen tid” (Baardsen) og “Akrobat” (LIND) og fra sine singleutgivelser.

BAARDSEN 
https://www.facebook.com/BaardsenNorway/
”…..Det er når store låtskrivere som Bjørn Eidsvåg og Ole Paus, som greier å formidle sterke historier med en poetisk vri, at det er lett for å ty til tårene og bli stolt over den norske visetradisjonen, hvor enn kommersiell den er blitt. Trond Helge Bårdsen (42), frontmannen i oslogruppa Baardsen, er en sånn artist som greier å kombinere diktning med historiefortelling, uten at det blir platt. Med enkle grep evner han å sette ord på en ensomhet som mange opplever når de bikker middagshøyden i livet…..” https://www.platespilleren.com/singler/blog/baardsen-har-skjont-det

LIND
https://www.facebook.com/akrobatlind/
Albumet Akrobat er en tidskapsel med tekststrofer og musikalske ideer samlet gjennom flere år. Det er derfor vanskelig å sette i bås, fordi musikk er det som sviver i kroppen der og da. Tid, sted og tilstand, formulert med ord og toner av en som liker å uttrykke seg med musikk. For slik er det bare for enkelte, alt er i musikken.

Varighet 2,5 timer inkludert pause

  • Last Updated: 22.03.2018
  • Source: Region Stavanger
Dates

lør 28. april 2018 20:30

See All
Lind og Baardsen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad