VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Linda Eide - Oppdrag Mottro

Overview

Oppdrag Mottro

Endeleg kan publikum på Møre, Sørlandet og Austlandet få gleda av å oppleva Linda Eide i ei varm og vittig soloframsyning, der ho utforskar livet til si eiga mor og det mytiske omgrepet gamle dagar.


Dette er ei personleg jakt i ei felles fortid, ei tankevekkande framsyning med mat til både hjarte og hovud. Latteren sit laust, men bak den lurer også ei tåre.

 «Oppdrag Mottro» har  vore spelt både i Bergen og på turné i både Sogn og Fjordane og Hordaland til stor suksess med fulle hus. Framsyninga fekk veldig gode kritikkar i pressa, sjå sitat lengre nede på sida (under foto-karusellen),
 

Framsyninga er produsert av Det Vestnorske Teateret i samarbeid med HiHat og hadde urpremiere i november 2018,

«I en mesterlig monolog gjør Linda Eide sin familiehistorie allmenngyldig og viktig. Det er et stykke norgeshistorie, en morsom forestilling og en rørende seanse.

» …..»Det rolige tempoet og den tilbakelente stilen kler Eide. De små musikksnuttene pakker inn forestillingen aldeles nydelig og fortellingen er i det hele tatt tett og effektiv. Og til sist: for en scenepersonlighet Linda Eide er. Skulle tro hun aldri hadde drevet med noe annet enn scenekunst»

Bergens Tidende

  • Last Updated: 15.12.2020
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

ti. 9. mars 2021 19:00 20:20

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Linda Eide - Oppdrag Mottro
Your Recently Viewed Pages