VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
close
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Viken RINGERIKE

LINDSJØRN live@bassgarasjen

Overview

LINDSJØRN er navnet man bør merke seg. Oppvokst med Outkast som soundtrack i bilen og Beyoncé som soundtrack foran speilet koker LINDSJØRN sammen musikk og liveshow med bred publikumsappell som er vanskelig å beskrive men fantastisk å oppleve. De siste årene har
inneholdt konserter over hele landet, lovord fra blant andre GAFFA og Bands of Tomorrow, og flere anbefalinger av P3 Urørt hvor hun også har hatt sterke sju ukers radiotid. I mai 2020 slapp LINDSJØRN debutalbumet Flying High, en deilig pakke full av dansbar Hip-Hop og digg Neo-Soul som har fått strålende omtale både utenlands og innlands. 

"Fyfader, det her likte jeg!!"
- P3, Arian, 27.05.20.

Vokalen er teknisk og yndefuld, og lyden er jazzet og fyldt med poppede gospel-vibes – alt sammen udtrykt i et forfriskende og veludført format. Blød neo-soul ogdansevenlig hiphop!
- Bands of tomorrow 26.05.20.

A cross-pollination of neo-soul and hip hop, the Norwegian's soaring vocals connect with lyrics of awakening, reflection and regret.
- Scandinavian Soul, 19.05.20.

«Lindsjørn har en ubegripelig sterk og imponerende stemme. Hun har et scenetekke som er uhørt for noen så unge og så ferske i en livesammenheng. Det er forfriskende med en vokalist som tør dra på såpass mye som Ingvild Lindsjørn gjør. Hønefossingen og band leverer smittende neo-soul- gospel- synth-pop som jeg håper jeg ser på en festivalscene til sommeren.»
- GAFFA, 03.11.18.

«Lindsjørn presenterer ektefølt feel-good låtar, som utan tvil vil nå langt og høgt etter
albumrelease.»
- Ballade, 09.11.18

  • Last Updated: 17.09.2021
  • Source: Visit Innlandet
Dates

fr. 24. september 2021 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
LINDSJØRN live@bassgarasjen
Your Recently Viewed Pages