Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Stavanger STAVANGER

Lisa Skoglund

Overview

Lisa Skoglund er kanskje et relativt uskrevet blad for mange, men tromsøartisten skrev seg bokstavelig talt inn i mange hjerter med sitt gjennombrudd «Hjertefyll» i 2018.

Lisa Skoglund er kanskje et relativt uskrevet blad for mange, men tromsøartisten skrev seg bokstavelig talt inn i mange hjerter med sitt gjennombrudd «Hjertefyll» i 2018.
Den unge låtskriveren er en av flere spennende og nye artister med utspring fra Nord-Norge om dagen, og som følger den sterke visetradisjonen fra landsdelen med sterke og politiske tekster fremført på sin egne nordnorske dialekt. I sommer har festivaler som Trænafestivalen fått en liten smakebit på det nye albumet, og Skoglund var også en av artistene som ble plukket ut til bransjefestivalen Trondheim Calling i 2019.
Det trofaste Folken-publikum husker kanskje Lisa Skoglund varmet opp for Dagny på Folken i 2018?
Lisa er en autentisk låtskriver som forteller historier om det uforløste mellom mennesker og tar oss trygt innpå følelser vi sjelden tør å stå i. Skoglund pakker det hele elegant inn i et lekent poplandskap. Hun har de siste årene fått rykte på seg for å skrive de vakreste, mest brutale tekstene nord-norsk musikkliv har hørt på lenge.
Nå har hun spilt inn sitt debutalbum som slippes februar 2020, som feires med slippturné med fullt band.
Event på Facebook

  • Last Updated: 06.01.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

to. 20. februar 2020 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Lisa Skoglund
Your Recently Viewed Pages