VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Innlandet ELVERUM

Lisa Tønne – Standup

Overview

LISA TØNNE
Billetter i APPen Central Scene

"Frekk og varm, intelligent og morsom, og med en språklig eleganse som overgår det meste i norsk stand up for tiden".
Lisa Tønne er et humorfenomen som trollbinder publikum hver gang hun åpner kjeften. Enten hun står alene på scenen som standupkomiker, i tospann med Sigrid Bonde Tusvik i Tusvik & Tønne, eller som en komplett musikalartist i "Tordenskjold – En alle tiders trønder" på Trøndelag Teater.
Lisa er uredd, spontan, kjapp i replikken og innehar en gudbenådet evne til å harselere med det meste. I løpet av sin innholdsrike karriere har hun oppnådd tilnærmet alt en komiker kan drømme om.

Hun debuterte som standupkomiker i 1999, og ble tildelt Årets nykommer under Komiprisen 2002, samt Årets kvinnelige artist under Komiprisen 2005. Hennes forestilling "Ali Reza - Atter en Konge" var åpningsshowet på Latter i 2004 og høstet strålende kritikker og fulle hus. Siden den gang har hun vært med på Julelatter og Sommerlatter, og de siste årene har hun satt opp to store show på hovedscenen, henholdsvis "Tusvik & Tønne skammer seg" (2015) og "Tusvik & Tønne på Oppdragelsesreise" (2017).

  • Last Updated: 28.08.2020
  • Source: Visit Hedmark AS
Dates

to. 19. november 2020 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Lisa Tønne – Standup
Your Recently Viewed Pages