Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Vestland BERGEN

Lise Davidsen & Leif Ove Andsnes

Overview

Griegs Haugtussa, Strauss og Wagner med to av Norges største internasjonale stjerner.

Gjennom koronaperioden har sopran Lise Davidsen og pianist Leif Ove Andsnes gjort enkelte konserter sammen, til fremragende tilbakemeldinger fra publikum og presse. I januar 2022 kommer de med et eget Grieg-album, sitt første sammen, der sangsyklusen Haugtussa er midtpunktet.  
I vinter og vår turnerer de sammen, og skal blant annet til London, Madrid, Wien og Berlin før de står på scenen i Grieghallen. Lise Davidsen er blitt kalt «århundrets stemme» av internasjonal presse, og kan blant annet notere seg forsiden på magasinet Gramophone og en utmerkelse som «årets beste sanger» av International Opera Awards våren 2021. Leif Ove Andsnes har bygget opp en lang merittliste gjennom en karriere på over 30 år, og er internasjonalt anerkjent som en av verdens beste pianister. Det er første gang Davidsen og Andsnes opptrer sammen på Festspillene i Bergen.  
Konsertprogrammet består av utdrag fra Grieg-albumet, Wagners Wesendonck Lieder og sangene som Richard Strauss gav sin kone i bryllupsgave. Når to slike musikalske superkrefter går sammen om å tolke norsk kulturarv og tysk liedkunst, spørs det om det kan bli vakrere.  

'Not just a voice. The voice.'  – NEW YORK TIMES OM LISE DAVIDSEN

Bilde: Lise Davidsen (foto: James Hole), Leif Ove Andsnes (foto: Helge Hansen)
STØTTET AV
Yvonne & Bjarne Rieber/AS Rika

  • Last Updated: 25.05.2022
  • Source: Visit Bergen
Dates

fr. 27. mai 2022 19:30 21:10

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Lise Davidsen & Leif Ove Andsnes
Your Recently Viewed Pages