Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Ålesund & Sunnmøre Ålesund

LISSIE - THE PIANO RETROSPECTIVE TOUR

Overview

Lisse har vært i studio og spilt inn pianoversjoner av noen av sine største hits! Resultatet ble det nydelige albumet «When I’m Alone: The Piano Retrospective».

Lissie elsker Norge, og Norge elsker Lissie. Det er derfor ingen overraskelse at hun vender snuten mot Skandinavia, til sine trofaste fans i nord, når hun nå skal på verdensturné.

Siden braksuksessen med debutalbumet "Catching A Tiger" i 2010 og oppfølgingsalbumet ”Back to Forever” fra 2013, har det gått slag i slag. Lissie ble raskt en yndling hos både presse og publikum med sin blanding av syttitallsinspirert country, folk og vestkystrock.

Med «When I’m Alone: The Piano Retrospective» tar Lissie oss med på en reise gjennom sin fantastiske musikalske karriere. Vi får et innblikk i tankene og følelsene bak hennes største låter, og vi blir bedre kjent med den jordnære superstjernen fra statene.

Nå er hun endelig klar for et nytt norgesbesøk, og i november kommer hun til Parken kulturhus. Det er duket for en svært intim konsert, hvor publikum får oppleve Lissie på nedstrippet vis og i duoformat. Velkommen!

  • Last Updated: 17.09.2019
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

sø. 3. november 2019 19:00 20:30

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
LISSIE - THE PIANO RETROSPECTIVE TOUR
Your Recently Viewed Pages