Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Romerike Nes

Litterær festaften

Overview

27. okt kl. 19.30 Storsalen Inngang kr 250,-/550,- med mat. (matbilletten må bestilles innen 18. okt)

Litterær festaften Tradisjonen tro inviterer Nes bibliotek igjen til en skikkelig helaften med de mest aktuelle av høstens forfattere: Maja Lunde, Helga Flatland, Lars Petter Sveen, Thorvald Steen og Toril Brekke. I tillegg åpnes kvelden med forfatter og slampoet Fredrik Høyer. Bygdas store bluestalent Marius Lien står for det musikalske innslaget. Temaene denne kvelden vil spenne fra miljøkatastrofer og flyktningkrise til tette familiedramaer og oppvekstroman. Storsalen innredes med småbord og bardisk, og hele arrangementet pakkes inn i lyd, lys og kulisser en slik forfattersamling verdig.

Kulturkafeen Dine In, vil stå for middagsserveringen, og lover god mat og rask servering. Menyen består av: Ytrefilet av okse med sesongens soppstuing og potetkake. Høstens eplepai med hjemmelaget vaniljekrem til dessert. Billett med middagen kjøpes på forhånd innen 18. okt. (totalt 550,-) Det blir også servert en velkomstdrink med i prisen.

Dørene åpnes kl. 18.30. Baren inne i Storsalen er åpen under hele arrangementet. Boksalg og signering. Arr: Nes bibliotek i samarbeid med Dine-In, Aschehoug, ARK og Norli.

  • Last Updated: 03.10.2017
  • Source: Akershus Reiselivsråd
Dates

fre 27. oktober 2017 19:30

See All
Litterær festaften
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad