Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Lillehammer

LITTERATURHUS LILLEHAMMER // På livet løs – bokbad med Brit Bildøen

Overview

Romanen 'Tre vegar til havet' av Brit Bildøen handler om hva lengsel, adopsjonskø, årelang venting og stanging mot byråkratiet kan gjøre med et menneske.

Et samlet kritikerkorps har vært begeistret over boka, og den ble utropt til en av høstens aller beste romaner. Arne Hugo Stølan i VG skrev:

«Brit Bildøen skriver rystende godt om et betent og tabubelagt tema. [...] Dette er en intens og troverdig roman. Relativt liten i antall sider. Desto større i relevans og ettervirkning».

Brit Bildøen er en av våre fremste samtidsforfattere, med en rekke bøker og litterære priser på samvittigheten, sist P2-lytternes romanpris for Sju dagar i august.

Denne kvelden møter hun festivalsjef i Norsk Litteraturfestival, Marit Borkenhagen, til en samtale om affekt, fugler og litteratur.

*

Leseriet kafé holder åpent i forkant av arrangementet.

Gravdahl bokhandel selger bøker, og forfatteren signerer gjerne.

*

ARRANGERT AV LITTERATURHUS LILLEHAMMER

INNGANG 100 kr

Billetter kjøpes i døra samme dag eller på forhånd via GD Billett. Med GD Billett er du garantert sitteplass og slipper billettkø.

Alle studenter og skoleelever kommer gratis inn. Frivillige ved Norsk Litteraturfestival og Litteraturhus Lillehammer har også fri adgang. Husk gyldig bevis.

  • Last Updated: 04.02.2019
  • Source: Kulturnett Oppland
Dates

ti. 19. februar 2019 19:00 20:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
LITTERATURHUS LILLEHAMMER // På livet løs – bokbad med Brit Bildøen
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad