Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

Litteraturhuset: Kaveh Rashidi - Senk skuldrene!

Mer info
Den 2. oktober inviterer Litteraturhuset til foredrag med fastlege,
forfatter og samfunnsdebattant Kaveh Rashidi. Med utgangspunkt i Rashidis bok "Senk skuldrene! Gjør mindre for helsa og bli friskere" byr han på et underholdende og tankevekkende foredrag, som tar sikte på å gjøre et sunt liv så enkelt som mulig.

Hvor enn du snur deg, er det noen som skal fortelle deg hva du må gjøre for å bli et sunnere menneske. Helserådene florerer, og de forteller deg hva som skal til for å bli den beste versjonen av deg selv. Men trenger du alt dette for å være frisk og lykkelig? - Nei! Sier Rashidi. "Om noe blir vi sykere av det utrettelige fokuset på å gjøre alt riktig."

I et samfunn som stadig maser på at vi skal være perfekte er dette foredraget et friskt pust, formidlet på lettbeint, skarpt og inspirerende vis. I stedet for stadig å forbedre helsa, viser Rashidi verdien i heller å bruke helsa til å leve et godt liv!

Kaveh Rashidi er fastlege og spesialist i allmennmedisin. Han er forfatter og et kjent ansikt som samfunnsdebattant og prisvinnende lege. Ved siden av sin praksis som lege er han spaltist i Aftenposten og har podkasten "Helseopplysningen" på Podme.

Sted: Kulturtorget, Trondheim folkebibliotek
Tidspunkt: 2. oktober kl. 19
Inngang: 250/200

Foto: Jorunn Valle Nilsen

Sist oppdatert: 06/11/2024

Kilde: Hva skjer kalender

Sider du nylig har besøkt