Dynamic Variation:
Offers
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hamar

Litteraturscena: Fra Klikk til Mulysses. Et møte med Øyvind Torseter

Overview

Øyvind Torseter i samtale med Ellen Seip.

Øyvind Torseter er illustratør, barnebokforfatter, tegneserieskaper og billedkunstner, og regnes som en av Norges fremste billedbokkunstnere og tegnere. I 2002 debuterte han som forfatter med «Mister Random», og siden har han utgitt en rekke billedbøker, både med egne tekster og som illustratør i samarbeid med andre forfattere. Av hans egne billedbøker kan også nevnes «Avstikkere» (2007), «Hullet» (2012), «Mulegutten» (2015) og «Mulysses» (2017). Han er blitt tildelt flere høythengende priser, bl.a. Bokkunstprisen, Årets vakreste bøker, Kulturdepartementets billedbokpris og den internasjonale prestisjetunge Bologna Ragazzi Award. I 2014 mottok han, sammen med forfatter Håkon Øvreås, Nordisk råds barne- og ungdomslitteraturpris for «Brune» (2013). Øyvind Torseter er oppvokst i Stange, men bor nå i Oslo.

Ellen Seip er tidligere forlagsredaktør for barnebøker hos Cappelen Damm. Der har hun jobbet spesielt med billedbøker og vært redaktør for bl.a. bøkene til Øyvind Torseter. I dag jobber hun for Ena forlag.


Gratis inngang
Vel møtt!


Litteraturscena er et samarbeid mellom Nordisk poesifestival | Rolf Jacobsen-dagene, Hamar bibliotek og Høgskolen i Innlandet.

Arrangementet er støttet av Fritt Ord.

  • Last Updated: 14.05.2018
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

ons 30. mai 2018 19:00 20:30

See All
Litteraturscena: Fra Klikk til Mulysses. Et møte med Øyvind Torseter
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad