Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Hamar

Litteraturscena: Knut Faldbakken inviterer Helga Flatland

Overview

Helga Flatland i samtale med Knut Faldbakken.

Helga Flatland har fått et stort publikum og regnes blant de fremste av de unge norske forfatterne. Hun debuterte med den kritikerroste romanen «Bli hvis du kan. Reis hvis du må» (2010). For denne ble hun tildelt Tarjei Vesaas' debutantpris, Ungdommens kritikerpris og Aschehougs debutantstipend, og hun ble nominert til P2-lytternes romanpris. «Alle vil hjem. Ingen vil tilbake» (2011) og «Det finnes ingen helhet» (2013) utgjør bok to og tre i trilogien. I 2015 kom romanen «Vingebelastning» (2015) og barneboken «Eline får besøk». Samme år mottok hun Amalie Skram-prisen og Mads Wiel Nygaards legat for sitt forfatterskap.

Flatlands nyeste roman, «En moderne familie», ble en av fjorårets mest solgte bøker og belønnet med Bokhandlerprisen. Her skildrer hun en familie der foreldrene etter førti års ekteskap bestemmer seg for å skilles. De er nylig blitt pensjonister og føler seg ferdig med familieprosjektet. Det gjør derimot ikke de tre voksne barna deres. En moderne familie er en historie om tilhørighet, oppbrudd og konsekvenser – og om hva som egentlig utgjør en familie.

Gratis inngang
Vel møtt!


Litteraturscena er et samarbeid mellom Nordisk poesifestival | Rolf Jacobsen-dagene, Hamar bibliotek og Høgskolen i Innlandet.

Arrangementet er støttet av Fritt Ord.

  • Last Updated: 12.01.2018
  • Source: Hamar Regionen Kultur
Dates

ons 31. januar 2018 19:00

See All
Litteraturscena: Knut Faldbakken inviterer Helga Flatland
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad