Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Gloppen

LIV - eit møte med Liv Ullmann

  • Kulturhuset Trivselshagen, Firdavegen 21, Gloppen
  • +47 57883800
  • 13. oktober 2019
  •  /  19:00
  • (1 Upcoming Dates)
Overview

Eit møte med Liv Ullmann i Trivselshagen. Om livet, karrieren og alt ho drøymer om å gjere.

Liv Ullmann er ein av våre aller største stjerne og med "LIV" skal Riksteatret og Nationaltheatret sørge for publikum over heile landet får møte ho der dei sjølve bur. Møt ho på scena i ein openhjertig samtale med teatersjef Tom Remlov.

-Å reise rundt i Norge og møte publikum på hjemmebane er en av de tingene jeg har drømt om å gjøre igjen helt siden jeg spilte i "Lang dags ferd mot natt" på turné med Riksteatret. Denne gangen møter jeg publikum som meg selv. Som Liv. Det er hun jeg aller best liker å være, sier Liv Ullmann (80). -Jeg håper publikum vil stille meg spørsmål som jeg aldri har fått før, sier Ullmann, som sammen med teatersjef Tom Remlov vil inkludere spørsmål fra publikum hver kveld på turné.

"LIV" blir eit møte med den unge skuespillerinna, med Hollywood-stjerna og med den modne regissøren og menneskerettsaktivisten. Det gjennomløpande tema vil være Ullmann sitt ønske om samspel med menneska ho treff, og det ansvaret som eit stort talent medføre, enten det er for kollegaer, for våre livsvilkår – eller for publikum.

På scena
Liv Ullmann og Tom Remlov

Team
Regissør: Bentein Baardson, Konseptutvikler og regiassistent: Einar Bjørge, Scenograf: Nora Furuholmen, Lysdesigner: Øyvind Wangensteen og Videodesigner: Anders Åhslund

Forestillingslengde: 1 time 15 minutter (ingen pause).

  • Last Updated: 21.08.2019
  • Source: Reisemål Stryn & Nordfjord
Dates

sø. 13. oktober 2019 19:00 21:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
LIV - eit møte med Liv Ullmann
Your Recently Viewed Pages