VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Eastern Norway Vestfold og Telemark SKIEN

Live Salsa med Sonora Cimarrón

Overview

Musical Social Club og Ibsenhuset inviterer til en kveld hvor dans og musikk forener mennesker på tvers av kulturer og språklige barrierer. Dette blir en kveld hvor du danse til smektende salsarytmer fra et av Norges beste salsaband: Sonora Cimarrón.

Sonora Cimarrón er et veletablert salsaband i Norge som frontes av bandets perkusjonist og komponist Tito Guevara. Tito har tatt med sin musikkerfaring fra hjemlandet Ecuador og andre europeiske land, for å skape et originalt salsaband.

Besetningen i Sonora Cimarrón er veldig internasjonal, med musikere fra flere forskjellige land i Latin-Amerika og Skandinavia.
De skaper og formidler latinamerikansk musikkglede, og stiller med et variert repertoar bestående av ulike musikalske stilarter.
Sonora Cimarrón vil styrke det latinamerikanske kulturtilbudet for alle som er glad i musikk, dans og kultur fra dette kontinentet.

Musical Social Club ønsker å formidle dans som en sosial aktivitet som alle kan delta i på tvers av alder, kjønn, kultur, religion og allverdens forskjeller og likheter. Dans er å skape øyeblikk av glede og mestring på dansegulvet. En aktivitet hvor to mennesker lytter til og respekterer hverandres signaler og skaper magiske øyeblikk. Musical Social Club arrangerer dansekvelder og ikke minst kurs.

Føler du at danseferdighetene er litt mangelfulle for denne kvelden?Da kan du bli med på kurs tidligere på dagen – les mer her.

Billettpriser:
Ordinær: 320

  • Last Updated: 25.02.2020
  • Source: VisitGrenland AS
Dates

lø. 29. august 2020 21:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Live Salsa med Sonora Cimarrón
Your Recently Viewed Pages