Dynamic Variation:
Book
Choose Language
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Haugalandet Haugesund

Livet og korleis leve det

Overview

Litterær Salong inviterer til bokbad med Janne S Drangholt og Anne Gunn Halvorsen i samtale med Siri M. Kvamme.

På kort tid har Anne Gunn Halvorsen fått to barn, mann og rekkjehus. Ho har pådrege seg gjeld, ansvar og eit heilt ordinært vaksenliv. Ein kveld ho surfar på nettet, går det opp for henne at ho har brukt meir tid på å søkje opp kjendisar og trenings-tights enn sjølve livet. For korleis skal ein som vaksen unngå å bli skild, sur, utbrend og gjeldsslave? Kva bør du ete, kvar bør du bu, og kva kan du gjere for å unngå å døy?

I eitt år set Halvorsen alt anna på vent for å finne svar på dei store spørsmåla. Ho dreg med lesaren på finanskonferanse og samlivskurs, inn i forskingsrapportar, oljesmell og politisk historie. Ho reiser frå Gjøvik til Høvik, til Stavanger, Sandnes, Sandeid, Etne og Keyserløkka. Alt for å skrive boka Livet og korleis leve det, som kan gjere deg klokare – og få deg til å senke skuldrene, litt.

Det var Ingrid Winters makeløse mismot som kom i (2015), som for alvor satte Janne S. Drangsholt på det litterære og humoristiske kartet. Henriette Steenstrup tok ut opsjon på filmrettighetene allerede før boken var utgitt. Amazon har kjøpt verdensrettighetene til boken. Siden har hun skrevet oppfølgeren Winter i verdens rikeste land, som også er blirr hyllet av kritikerne og fått en stor leserskare.

"Hun skriver vittig og skarpt, med henvisninger til populærkultur og akademia om hverandre, sømløst og flott uten synlig taktskifte. Det vi får er et øyeblikksbilde av et stykke Norge i dag, hvor nesten alle problemer er velstandsproblemer." skrev Maria Årolilja Rø, Adresseavisen om Dranholts siste bok.

3. mai kl 20.00 på Lothes mat og vinhus (dørene åpner klokken 19.30)

Billetter kr 250, kjøper du hos Norli i Haraldsgata eller i døra.

  • Last Updated: 03.01.2018
  • Source: Destinasjon Haugesund & Haugalandet
Dates

tors 3. mai 2018 20:00 21:30

See All
Livet og korleis leve det
Your Recently Viewed Pages
Ad
Ad
Ad