VIKTIG! Les denne informasjonen om Koronaviruset og reising i Norge
Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Rogaland SULDAL

Livet på museumsgarden Kolbeinstveit

  • Suldalsvegen 1995, Suldalsosen
  • +47 52799304
  • 29. juni 2020 - 16. august 2020
  • (3 Upcoming Dates)
Overview

Kolbeinstveit, museumsgården som ligger langs Nasjonal turstveg Ryfylke. I sommersesongen blir gården drifta som et levende museum med vertskap, dyrehold, aktivitetar, utstillingar og servering av tradisjonskost. På Kolbeinstveit er det noko for heile familien.

Kolbeinstveit - Ryfylkemuseet

Kolbeinstveit er ein museumsgård som ligger langs Nasjonal turstveg Ryfylke, riksveg 13, i Suldal i Ryfylke. Hovedbygningene i tunet byr på en flott arkitektonisk opplevelse. Her står blant annet den eldste bevarte trebygningen i Rogaland, det imponerende Guggedalsloftet (1281) fra Bråtveit. Det er derfor en unik del av bygningsarven og et viktig kulturminne en finner på tunet. Stovehuset er fra ca 1850. Løa på gården er fra samme tidsperiode, men var moderne for si samtid med alle driftsfunksjoner samlet under et tak.

På tunet står også ei smie som brukes i forbindelse med ulike aktiviteter og arrangement på tunet. I sommersesongen blir gården drifta som et levende museum med vertskap, dyrehold, aktiviteter, utstillingar og servering av tradisjonskost. På Kolbeinstveit finner en noko for heile familien. Barna kan bli med på å mate og kose med dyra, dei kan prøve seg på leiker fra gamle dager, hoppe i høyet og kle seg ut i tradisjonelle klær. Utstillingene på gården er både faste og temporære. Aktivitetsdagar og arrangement varierer i tema og varigheit, men på Kolbeinstveit er det meste mulig og i sommersesongen har det vært konsertar, leikedag, markedsdag, tvekamp, gammeldags fotostudio, konkurranser, kurs i nålebinding, pilfletting, farging av garn og mye mer.

  • Last Updated: 17.06.2020
  • Source: Region Stavanger
Dates

fr. 14. august 2020 11:00 17:00

lø. 15. august 2020 11:00 17:00

sø. 16. august 2020 11:00 17:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Livet på museumsgarden Kolbeinstveit
Your Recently Viewed Pages