Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

LIVETS KARUSELL

Velkommen til LIVETS KARUSELL - en unik diktopplesning.


Kreditter: 
Jorunn Sjøthun (f. 1978) har skrevet tre diktsamlinger og en biografi ved hjelp av en øyestyrt pc. Hun ble født med cerebral parese, noe som påvirker motorikk og tale, men hennes intellekt og hørsel er upåvirket. For å kommunisere sporer pc-en hennes øyebevegelser, og ordene leses opp elektronisk. Sjøthun lar ikke funksjonshemningen hindre hennes dikterglede. Hennes tre diktsamlinger er «Den som vandrer gjennom ilden», «To øyne kan si mer enn ord» og «Så lenge du er til».


Helge Jordal (f. 1946) har en imponerende karriere som spenner over flere tiår. Han har markert seg som en av landets mest allsidige og respekterte skuespillere. Jordal er kjent for sin dyktighet og troverdighet på scenen så vel som på lerretet.

Han startet sin karriere på 1970-tallet og har siden den gang portrettert en rekke minneverdige roller i teater, film og TV. Med sin særegne tilstedeværelse og talent har han berørt publikum i en rekke ulike sjangere, fra drama til komedie. Helge Jordal har ikke bare imponert i nasjonale produksjoner, men har også hatt suksess internasjonalt. Han har mottatt flere priser og utmerkelser for sitt arbeid, og hans bidrag til norsk kultur og teater er uomtvistelig.
Gjennom årene har Helge Jordal bevist seg som en av Norges mest elskede skuespillere, og hans engasjerende fremføringer har gjort ham til en favoritt blant både kritikere og publikum. Med sin lidenskap og dedikasjon til sitt håndverk fortsetter Helge Jordal å inspirere og underholde mennesker i alle aldre.


HiHat Mangement
Foto: Hans Fredrik Asbjørnsen (Helge Jordal)

Sist oppdatert: 06/17/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt