Skip to main content
Unknown Component
civid: 5d09e5650d656ad7a7d9abce
name: plugins_common_social_share (widget)

London Symphonic Rock Orchestra

Mer info

De banebrytende pionerene i London Symphonic Rock Orchestra forener symfoniorkesterets kraftfulle lyd med innovativ teknologi og rockens heseblesende opprør i en imponerende og unik konsertopplevelse. Gled deg til ikoniske rockehits fremført på den mest spektakulære måten!

LSRO er et kollektiv bestående av 12 klassisk utdannende musikere, ført sammen av deres kjærlighet til rockemusikk og deres enorme musikalske talent. Orkesteret ble dannet i 2018, og har siden opptrådt mer enn 200 ganger for over 400.000 fans, og samarbeidet med artister som Trevor Horn Band og Queen Machine.

Med full krigsmaling opptrer LSRO i en fantasi skog fylt med levende lys. Atmosfæren er elektrisk, musikerne er imponerende, og den supersoniske veggen av lyd de skaper, trollbinder publikum fra første sekund.

Du kan forvente deg nytenkende utgaver av klassiske hits fra band som AC/DC, Led Zeppelin, Metallica, Iron Maiden, Guns N Roses, Evanescene, Motörhead, For Fighters, Rage Against Machine, System of a Down og mange flere. Velkommen på konsert!

‍Konsertstart: kl. 20:00

Dørene åpner: kl. 19:00

Nummererte sitteplasser i amfi og unummererte ståplasser på parkett.

Sist oppdatert: 04/12/2024

Kilde: Visit Bergen

Sider du nylig har besøkt