Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Norway
Fjord Norway Møre og Romsdal ÅLESUND

Longfield & Super Skeleton

Overview

Longfield & Super Skeleton kommer til T2 19. mars. Longfield & Super Skeleton består av fem menn og én gutt fra vestkysten, og de er på ingen måte her for å kaste bort tiden din.

Boney M. har dratt Gamle Erik opp fra avgrunnen etter hoftene og byr på en antent dans. Resultatet er Longfield & Super Skeleton. Med munnen full av tyggis, og Roky Erickson og Scissor Sisters på ørene, klorer de rabiat etter de sanne synderne vi står ovenfor i dag: Tafatte artister bak tykke vegger av sarkasme og likegyldighet, proppfulle av designerdop og redselen for å miste følgere på instagram.

Forbi oss er mørketiden! Det på høy tid at Longfield & Super Skeleton utfører sin plikt; å forandre rocken fra en uglesett, ultra-macho, utdatert surpotte, til en uhøytidelig, alt-inkluderende skikkelse utsultet på dans, begjær og billig Moscato. Det er på tide å vri hodet av veskehunder og deres apatiske eiere, og feire lysten til å se ut hvordan, og gjøre hva faen en vil! Med mangfoldige konserter bak seg, har bandet også gjort en rekke festivaler som Verven, Mablis, Steinkjer, Tall Ships Races, Den Festivalen i Vangen, Sørveiv, Klubbdagen til Øya, Audunbakken og Jærdagen.

I 2018 var de på turné med farsfigurene i Skambankt. Deres første arenakonsert kom året etter, da de var support for Bon Jovi. Debutplaten Fight Music ble sluppet sent i 2019, etterfulgt av Void of Glitter (EP) våren 2020. Første nyttårsdag 2021 startet innspillingen av oppfølgeren som ble sluppet singel for singel, med tilhørende musikkvideoer, før den ble fullbyrdet som Void of Glitter/Constantly Bitter i Mai 2021. Høsten 2021 er bandet i gang igjen med nye singelslipp frem mot en ny LP på nyåret.

Først ut er selv-inspirerte Born Trash, med tilhørende musikkvideo laget av bandet selv. Longfield & Super Skeleton har et solid liverykte, og blåser taket av samtlige steder de besøker: «... Alle er likevel nødt til å innrømme en ting. Dette bandet sveiper ned alt de kommer over når de opptrer. Slik var det også i kveld, bare enda mer intenst. ... Hva kan jeg ellers si? En maktdemonstrasjon fra uhyre dyktige musikere? Uansett, anbefales på det sterkeste!» - Anmeldelse fra Festivalguiden.no «De er en gjeng som lager utrolig god musikk som får opp hjertepumpa. Det er bratte bakker på vei til jobb her i Trondheim, og det gikk SÅ fort med dette på øret. Du kan løpe etter enhver buss, og rekke den.» -Anna Nor Sørensen, om Chivalry is Dead, Studio p3

Dørene åpner kl. 20.00
Konsertstart kl. 21.00
ID: 18

  • Last Updated: 30.11.2021
  • Source: Geirangerfjord - Ålesund & Sunnmøre
Dates

lø. 19. mars 2022 20:00 23:00

See All
Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
Longfield & Super Skeleton
Your Recently Viewed Pages